Hoe ga ik te werk?

De eerste consultatie omvat een gesprek omtrent de klachten en de medische voorgeschiedenis van de patiënt.  Via een online intake formulier kan u voor de eerste consultatie thuis uw klachten en andere medische zaken invullen.  Deze gegevens kan ik dan al doornemen voor u bij mij bent.  Zo krijg ik een breder beeld van uw gezondheidstoestand en zo kunnen we sneller aan de slag met het behandelen van uw klachten.
Ook gegevens van voorgaande onderzoeken zoals radiografieën, bloedtesten, ECG, EMG kunnen nuttige informatie aanbrengen.  Indien nodig wordt een meting uitgevoerd met de Multiscan PRO.

Elke consultatie bestaat uit een manueel onderzoek met behandeling en duurt tussen de 30 en 45 minuten.  Bewegingsbeperkingen worden hersteld d.m.v. manipulaties en zachte weke-delen technieken. 
Dit herstel zal een soort “zelfgenezing” op gang brengen doordat alles weer in zijn juiste verhouding komt ten opzichte van elkaar. 

Indien we merken dat een behandeling niet het verwachte resultaat geeft, gaan we verder zoeken naar de oorzaken van de therapieresistentie.
Lees hierbij zeker de pagina "chronische klachten".  

Na elke behandeling wordt er afgerekend.  U kan betalen met bancontact of cash.  U krijgt een "attest osteopathie" om een terugbetaling te krijgen van uw ziekenfonds. 

Contacteer ons

Hebt u nog vragen of wilt u graag een afspraak maken?


Sint Lenaartseweg 20

2320 Hoogstraten

 

M: 03/295 89 29

T: 0478/36 63 40

E: miekeverschueren@telenet.be

Sitemap

Specialisaties

© Mieke Verschueren | BE0809.480.242